Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Előadás a svéd politikai és gazdasági változásokról
Előadás a svéd politikai és gazdasági változásokról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 06.
Csütörtökön délután a svéd nagykövetség gazdaságpolitikai és kereskedelmi referense, Andreas Attorps tart előadást. A program témái között a svéd-magyar kapcsolatok, a menekültkérdés és a közelmúltban lebonyolított svédországi választások is szerepelnek. Az érdeklődőket 17 órára várják az Európa Klubba.

 

Folytatódik a Tarsoly Ifjúságért Egyesület Közéleti Klubja: március 7-én, csütörtökön 17 órakor Andreas Attorps, Svédország Budapesti nagykövetségének gazdaságpolitikai és kereskedelmi referense Változások Svédországban? címmel tart előadást.

A magyarul kiválóan beszélő szakember arra vállalkozott, hogy a svéd-magyar politikai, gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok, a menekültkérdés, valamint a közelmúltban lebonyolított svéd választások tapasztalatait foglalja össze. A téma azért is érdekes, mert azok a kérdések is felmerülnek: módosult-e a svéd szociális jóléti társadalmi modell, illetve folyamatosságot vagy inkább a változásokat jelenti majd a kisebbségi kormány működése.

A programra a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet jelentkezni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >