Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Énekelj a Boldogságért!” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 28.
A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a Boldogság Világnapja alkalmából országos gyerekkoncert-sorozatot szervezett márciusban. Az „Énekelj a Boldogságért!” koncert célja, hogy a boldogságnak az életre, az egészségre és az élettartamra gyakorolt hatására hívja fel a figyelmet, és a zene segítségével adja tovább a boldogság üzenetét a fiatal korosztály számára. Bagdi Bella és zenésztársai a Kossuth Lajos Általános Iskolában diákokkal és óvodásokkal énekeltek közösen.

 

 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány a Boldogság Világnapja alkalmából „Énekelj a Boldogságért!” ingyenes gyerekkoncertet szervezett a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában. Bagdi Bella, az Alapítvány elnöke, a Boldogság Intézet vezetője, a Boldogságórák megálmodója és elindítója egy felejthetetlen, felemelő koncertet tartott, melyen a Kossuth Iskola diákjai mellett a Püspökkertvárosi Óvoda és a Gyöngyvirág Óvoda óvodásai, továbbá a Tóvárosi Általános Iskola második osztályosai is részt vettek.

A kitűnő hangulat magával ragadta a koncert minden jelenlévő vendégét, boldogságos állapotban, örömmel énekeltek, táncoltak kicsik-nagyok egyaránt. Az elhangzott dalok pozitív megerősítést, motivációs üzeneteket továbbítottak a hallgatóság felé. A Kossuth Iskola nevelőtestülete és diákjai hálás köszönetük jeléül Bagdi Bellának és zenekarának a Gyermekévek Alapítvány Kossuth Emlékplakettjét adományozták ezért az emlékezetes délelőttért, számolt be az eseményről Strasszerné Farkas Márta, a Kossuth iskola igazgatója.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >