Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Húsvéti adománygyűjtés indul az Öreghegyi Közösségi Házban
Húsvéti adománygyűjtés indul az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 05.
A hagyományoknak megfelelően idén is meghirdeti a húsvét előtti adománygyűjtést az Öreghegyi Közösségi Ház. A segítő szándékúak április 8-12. között tartós élelmiszerrel, gyermekjátékokkal, gyermekkönyvekkel, háztartási eszközökkel és műszaki cikkekkel, valamint „cipősdoboz” ajándékcsomaggal szerezhetnek örömet a rászorulóknak.

 

 

A húsvéti akcióról Östör Annamária, a körzet önkormányzati képviselője, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója, valamint Szonthagné Kovács Erika, a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA) képviselője tartott tájékoztatót.


Idén is várják a húsvéti adományokat április 8-12. között az Öreghegyi Közösségi Házban. Östör Annamária, a 12. számú választókörzet önkormányzati képviselője örömmel beszélt a korábbi akciók pozitív tapasztalatairól, hiszen az öreghegyiek körében már hagyománya van a gyűjtésnek. A szerdai sajtótájékoztatón elmondta, olyan tárgyakat várnak, amelyek valóban hasznosak lehetnek, és igazán ajándékot jelentenek a rászorulóknak. Hozzátette, az öreghegyiek az elmúlt években is nagyon adakozóak voltak, és sok szép használati tárgyat, illetve tartós élelmiszert gyűjtöttek össze a rászorulóknak, de a város szinte valamennyi részéből érkeztek felajánlások.

Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta, hogy idén a felajánlásokat a Szegényeket Támogató Alapítvány fogadja. Az adományokat április 8-12. között várják az Öreghegyi Közösségi Házban 8 és 18 óra között.

A SZETA irodavezetője, Szontaghné Kovács Erika kiemelte, az év minden napján fontos, de az ünnepek előtt kiemelten az, hogy odafigyeljünk a rászorulókra. Minden család szeretne ünnepi hangulatot teremteni, a legkisebbeknek örömet okozni. Ehhez az adományozók is nagyban hozzájárulhatnak, ha olyan játékot, könyvet hoznak, amelyeket maguk is jó szívvel használnának. A tartós élelmiszer kapcsán hozzátette, az ünnepi időszakban a sütéshez való dolgokat várnák a legszívesebben a családok.

A SZETA nemcsak ebben az időszakban, hanem egész évben szívesen fogadja a felajánlásokat a Had utca 5. szám alatt. Az adományok átadása előtt Szontaghné Kovács Erikával kell egyeztetni a 30/458-4926-os telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >