Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ülést tartott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület
Ülést tartott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 26.
Többek között a 2018-as esztendőről szóló beszámoló és az idei évre szóló tervek is szerepeltek a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület csütörtöki taggyűlésén. Az ülésen szavaztak egy új tag felvételéről is.

 

 

A Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület közgyűlést tartott, amelynek - Török László, a termelési alelnök operatív irodájának igazgatója meghívására - a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. adott otthont. Az ülést dr. Cser-Palkovics András elnök vezette. A napirendi pontok ismertetését követően új tag felvételére került sor. A tősgyökeres fehérvári Gesztesi Béla közgazdasági szakokleveles mérnök február óta a VOSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke. Bemutatkozó beszédében szólt arról, hogy a szervezet elnökeként hídszerepet szeretne betölteni a munkavállalók és munkáltatók között, valamint erősíteni a civil szférával az együttműködést annak érdekében, hogy a különböző szektorok közösen dolgozzanak tovább Székesfehérvár fejlődéséért. A tagság egyhangú szavazatával döntött Gesztesi Béla felvételéről.

Ezt követően Török László házigazdaként tartott rövid prezentációt „A Grundfos válaszai a munkaerő-piaci kihívásokra” címmel. Bemutatta azokat a gyakorlatokat, amelyeket a cég a humánerőforrás fejlesztése, megtartása érdekében tesz. A munkatársak megbecsülése, a jó dolgok kommunikációja, a családbarát intézkedések, a munka és a magánélet egyensúlyának megtalálása, integrálása kiemelten fontos számukra. Ennek egyik biztató visszajelzése, hogy a tavalyi évben elnyerték “Az Év Családbarát Vállalata” címet. Török László kiemelten szólt a duális képzés adta lehetőségekről is. 

A Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület tagsága meghallgatta és elfogadta a 2018. évről szóló beszámolót. Az idei tervek között szerepel, hogy a város gazdaságát jelenleg leginkább kihívások elé állító munkaerő-piaci témakörben konzultációkat szervezzenek, további lehetőségeket keresve a megoldásra, a fejlődésre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >