Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Majális lánglovagok főszereplésével
Majális lánglovagok főszereplésével Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 29.
Igencsak rendhagyó május elsejére készülnek Velencén: a szokásos vásári forgatag, gyermekprogramok, színpadi zenés-táncos, sport és gasztroesemények mellett a helyi önkéntes tűzoltók kerülnek fókuszba a Kastélyparkban.

 

 

A VÖTE (Velence Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete) tagjai meg is érdemlik a kiemelt figyelmet, hiszen áldozatos mentő és tűzoltó tevékenységüket önkéntes alapon, szabadidejük kárára végzik. Az apróságok örömére nem hiányozhat a tűzpiros "nénós" autó, amire fel is lehet ülni, továbbá egyéb tűzoltóeszközökkel, felszerelésekkel is megismerkedhetnek a jelenlévők. A főzőverseny csapatai reggel 7 órától már megkezdik a finomabbnál finomabb étkek elkészítését, miközben a kispályás focitorna eseményei zajlanak. A színpadi események Koszti András polgármester 10.00 órakor esedékes megnyitójával indulnak, főszerepben a helyi óvodások és kisiskolások produkcióival.

 


 

 
Színpadra lépnek majd a Barbarina Balerina balettiskola legkisebb velencei növendékei Kurai-Majer Barbara vezetésével, de igencsak népszerűnek ígérkezik a 4M Dance Company és a Masquerade Dance Team produkciója, miként Őrhalmi Csaba és barátai állathang utánzó show-ja, valamint az Óriások és Törpék rock formáció koncertje is. A főzőverseny és a focitorna eredményhirdetésére kb. fél 1-kor kerül sor.
 
A családok és a gyermekek kikapcsolódására, szórakoztatására ezúttal is kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők, lesz ugrálóvár, a tűzoltók által vezetett ügyességi vetélkedők, játékok, ínyenc porta és számos egyéb meglepetés.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >