Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Személyi edzőkkel sportolhatunk ma a Túrózsáki úti szabadidőparkban
Személyi edzőkkel sportolhatunk ma a Túrózsáki úti szabadidőparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 29.
Személyi edzők mutatják be a szabadtéri fitneszeszközök helyes használatát a Túrózsáki úti szabadidőparkban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt az április 29-én, hétfőn 17.15 órakor kezdődő programra.

 

 

Székesfehérvár számos pontján ingyenesen igénybe vehető szabadtéri fitneszjátszóterek szolgálják a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében egy programsorozat indul, hogy személyi edzők közreműködésével bemutassák a sporteszközök helyes használatát, és minél többeket ösztönözzenek testmozgásra.

Az Önkormányzattal együttműködve szervezett első közös edzés április 29-én, hétfőn 17.15 órakor kezdődik az Öreghegyen, a Túrózsáki úti szabadidőparkban, melyet megnyitása óta nagyon sokan látogatnak.  Három személyi edző vesz részt a programon, melyre szeretettel várják a környéken élőket és minden érdeklődőt a városból.

Az Egészségfejlesztési Iroda folytatni kívánja a programsorozatot Székesfehérvár más városrészeiben, igény szerint akár csoportok számára is. Érdeklődni lehet az iroda elérhetőségein

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >