Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Négylábú tanársegédek: kutyás konferencia lesz
Négylábú tanársegédek: kutyás konferencia lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 08.
Konferenciát rendez jövő szombaton a tíz éves Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület. Az előadások között szó lesz a terápiás kutyáknak a gyógy- és fejlesztőpedagógiai, illetve a hospice-ellátásban működő gyakorlatairól is. A rendezvényre az egyesület oldalán lehet jelentkezni, a Viktória Rehabilitációs Központban mindenkit szeretettel várnak!

 

 

Négylábú tanársegédek címmel tart konferenciát a Székesfehérváron működő Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület, működésének tíz éves évfordulóján. A rendezvény május 18-án, szombaton 8.45 órakor kezdődik a Viktória Rehabilitációs Központban.

Az előadások betekintést nyújtanak a terápiás kutyák jogszerű alkalmazási lehetőségeibe, és képet adnak a gyakorlati tevékenységek sokszínű menetéről. A vizsgázott terápiás kutyákkal gyermekek és felnőttek ellátását is segítik, módszertani továbbképzéseket tartanak szakembereknek és szülőknek, Az egyesület képzi és vizsgáztatja a terápiás kutyákat, illetve a felvezetőket, ezenkívül interaktív foglalkozásokat, bemutatókat tartanak. A konferencia kínálta témák között többek között a gyógypedagógiai terápiák, a fejlesztőpedagógiai tapasztalatok, a társadalmi elfogadást érintő szemléletformálás és a hospice-palliatív ellátás is szerepelnek.

A szakmai programban több kutyás alapítvány, egyesület működik közre. A jelentkezési lap és a részletes program a
http://www.patamancs.hu/konferencia/
oldalon található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >