Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Jótékonysági koncertet és gyerektáncházat is rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 16.
Egy rákbetegséggel küzdő, kétgyermekes kárpátaljai édesanya javára szervez jótékonysági estet a Kákics együttes. A koncert május 17-én, pénteken 19.00 órakor kezdődik az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya templomban. Május 18-án, szombaton 17.00 órától a Felsővárosi Közösségi Házban Kákics táncház is lesz, ezúttal azonban csak a gyerekek számára.

 

 

Jótékonysági koncertjének teljes bevételét Moldován Tímea megsegítésére ajánlja fel a Kákics együttes. A 48 éves, kétgyermekes kárpátaljai asszony méhnyakrákkal küzd, Ukrajnában félrediagnosztizálták és menthetetlennek nyilvánították. Budapesten kiderült, hogy műthető, jó esélye van a gyógyulásra, az operáció azonban 2 millió forintba kerül, ehhez kell a segítség. A Kákics együttes jótékonysági koncertje május 17-én, pénteken 19.00 órakor kezdődik a Budai út 224. szám alatti Magyarok Nagyasszonya templomban. Az első világháború hőseinek emléket állító népzenés műsorra 2.000 forint a belépő.

A Kákics zenekar táncházas programja május 18-án, szombaton 17.00 órakor kezdődik. Ezúttal csak a gyerekeknek szerveznek programot, a 18.00 órára meghirdetett felnőtt táncház technikai okok miatt elmarad. Legközelebb ősztől folytatódnak a Kákicsos családi táncházak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >