Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
RAGYOGÁS – meseszép gyöngyékszerekből nyílik kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 15.
Ragyogás címmel nyílik kiállítás Swarovski gyöngyök felhasználásával készült, meseszép ékszerekből május 16-án, csütörtökön a Köfém Művelődési Házban. Ez lesz a székesfehérvári alkotó, Bita-Simon Erika bemutatkozó tárlata. A Fehérvári Kézművesek Egyesülete tagjának munkáit három héten át láthatjuk.

 

 

Bita-Simon Erika gyerekkora óta foglalkozik gyöngyfűzéssel. Hobbiját hosszú évek alatt, saját fantáziája és maga által kidolgozott technikák alapján fejlesztette. 2007-ben merült el alaposabban a gyöngyök világában, főként ékszereket, hajbavalókat készít többek között Swarovski kristályok, gyöngyök felhasználásával. Néhány éve tagja a Fehérvári Kézművesek Egyesületének.

Divatbemutatókon, versenyeken, társkiállításokon már szerepeltek a művei, de a mostani lesz az első saját tárlata, amely május 16-án, csütörtökön 17.00 órakor nyílik a Köfém Művelődési Házban. A RAGYOGÁS című kiállításon láthatunk rangos hazai és nemzetközi versenyekre készült alkalmi és hétköznapi viseleteket, nyakláncokat, nyakékeket, fülbevalókat, karkötőket, esküvői szetteket és hajdíszeket, de lesznek karácsonyi díszek is. Vannak közöttük korábban készült és egészen új darabok egyaránt.

A 20. Kortárs Művészeti Fesztiválhoz kapcsolódó kiállítást Simon József, a Köfém Művelődési Ház igazgatója és Szenczi Jánosné, a Fehérvári Kézművesek Egyesületének elnöke nyitja meg, zongorán közreműködik Monhalt Ákos. A tárlat június 6-ig, hétköznapokon 8 és 18 óra között tekinthető meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >