Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Városházán rendezik meg a Versünnep jubileumi gálaműsorát
A Városházán rendezik meg a Versünnep jubileumi gálaműsorát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 17.
Az időjárásra való tekintettel változik a Fehérvári Versünnep jubileumi gálaműsorának helyszíne. A Szent István Király Múzeum díszudvara helyett május 17-én, pénteken 18 órakor a Városháza Dísztermében várnak minden érdeklődőt szeretettel!

 

 

Tizedik alkalommal szervezte meg 2019-ben a Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve a Fehérvári Versünnepet. A tehetséggondozó versenyt 2010-ben hívták életre az együttműködő partnerek, az ötletgazda Varga Sándor volt. A Fehérvári Versünnepen az elmúlt években sok száz tehetséges diák vett részt.

A jubileumi év kapcsán gálaműsorral készülnek a versmondó fiatalok, akiket az elmúlt esztendőkben megismerhetett a közönség, valamint színpadra lép a Misztrál együttes, és rövid, képes összefoglalókat is láthat a közönség a korábbi Versünnepekről. Az eseményen köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András polgármester.

A Fehérvári Versünnep jubileumi gálaműsorát – az előrejelzések szerinti kedvezőtlen időjárásra tekintettel – nem szabadtéri helyszínen rendezik, hanem a Városháza Díszterme ad otthon a rendezvénynek. Május 17-én, pénteken 18 órától szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >