Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Július elsejétől: MOL Fehérvár FC
Július elsejétől: MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 21.
„A piros-kék mezek július 1-jétől Székesfehérvár nevét hirdetik! Az elmúlt hetek – a klubbal és a szurkolókkal folytatott – tárgyalásai után városunk közgyűlése támogatta a klub névhasználati kérelmét, így hamarosan MOL Fehérvár FC névvel és címerrel lépnek pályára Székesfehérvár labdarúgói.” – írja közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere.

 

 

Dr. Cser-Palkovics András mindenkit közös szurkolásra biztat – legközelebb szombaton, a Magyar Kupa döntőjében lesz erre lehetőség, amikor a győzelemre tör a fehérvári együttes. 


Székesfehérvár Közgyűlése egyhangú támogató döntéssel hagyta jóvá a Fehérvár FC kérelmét: július elsejétől a város nevét viseli a labdarúgócsapat. Ezt közösségi oldalán erősítette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester.

„Van egy jó Csapatunk, egy szép stadionunk, kiemelkedő anyagi hátteret biztosító, valamint fantasztikus jövőképet garantáló támogatóink, és bízom benne, hogy újra lesz meccshangulat is.
Kérem és remélem, hogy az RBD visszatér a kapu mögé. Fontos lenne, hogy az RBD által biztosított utánozhatatlan hangulat, a Királyok Városáról szóló dalok, a közösség és az összetartás visszatérjen a lelátókra. Kérem, hogy vegyük fel a piros pólót, vegyük fel a kék nadrágot, és találkozzunk a Magyar Kupa döntőn. Mutassuk együtt az erőt, amit városunk, közösségünk és a csapatunk képvisel! Hajrá, Fehérvár!” – szól a felhívás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >