Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elkészült az Agyag utcai járdafelújítás
Elkészült az Agyag utcai járdafelújítás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 23.
Egyoldalas, térköves járda épült az Agyag utcában. A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. programjának keretében elkészült beruházás kicsit több mint 16,5 millió forintból valósult meg.

 

Műszaki átadásra került sor az Agyag utcában, ahol a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. program keretében épült új, egyoldalas, térköves járda.

Földi Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője a helyszínen elmondta, nagy öröm számára is, hogy a lakókkal történt közel másfél éves egyeztetési folyamat után elkészült a járda. „Bár a mai napon és a héten még folynak bizonyos munkálatok, épül a csapadékelvezető és a szikkasztó árkok, de rövid időn belül már háborítatlanul vehetik birtokba a területet az itt élők.” – tette hozzá a képviselő, aki az Agyag utcában bejelentette, hogy nem állnak meg a körzetben végzett munkák. Két héten belül adják át a Kertalja utca és a Havranek József utca járdáit. Az idei évben az Oncsa telepi munkák már egészen a templom közelébe érkeztek, és a régi Pörösben folytatódnak majd.

A most átadott kivitelezést közbeszerzési eljárás keretében, a RING-BNP Kft végezte el. Az Agyag utca páratlan oldalát 425 folyóméter hosszban 577,7 m2 térkőburkolattal fedték le, amelynek teljes költsége 16.580.307 forint volt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >