Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Twitter-poszt lett a legjobb online tudósítás a Floraliáról
A Twitter-poszt lett a legjobb online tudósítás a Floraliáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 23.
Megszületett az Online Floralia, azaz #gorsium21 pályázat végeredménye: a legjobb tudósítás Az első nő, akit kifizetnék egy évre is <3 című Twitter-poszt lett, a közönségdíjat a Gyilkosság a Floralián, avagy koszorú, koszorú, miért vagy olyan szomorú? című cikk kapta. A beérkezett munkákat a városi Facebook-oldalon lehet megnézni.

 

 

Lezárult az Online Floralia, azaz #gorsium21 pályázat: a felhívás diákokat szólított meg, hogy tudósítsanak 21. századi stílusban az április végi birodalmi eseményről, a tavaszünnepről.  

A jelentkező csapatok pályamunkái a városi Facebook-oldalra kerültek ki, ahol a közönség is szavazhatott – érkeztek cikkek, videó és egy Twitter feed is.

A legjobb online tudósítás Lendvai Martin és Pintér Ádám Az első nő, akit kifizetnék egy évre is <3 című, a Szamárvásár című komédiához kapcsolódó Twitter-bejegyzése lett. A közönségnek Sándor Tamara, Alföldi Laura, Rudniczai Rudolf Gyilkosság a Floralián, avagy koszorú, koszorú, miért vagy olyan szomorú? című cikke tetszett a legjobban.

Az első helyezett és a közönségdíjas csapatok napijegyeket nyertek a FEZEN fesztiválra; a Helló, Nyár! rendezvény előtt a város polgármestere meghívja a fiatalokat egy kötetlen beszélgetésre és backstage túrára is. Ezenkívül minden alkotó belépőjegyeket kapott az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

A pályázatot az Önkormányzati Kommunikációs Központ hirdette meg a Szent István Király Múzeum, a Fehérvári Programszervező Kft. és a FEZEN fesztivál támogatásával. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >