Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Németh László iskola győzött, a város második lett kategóriájában
A Németh László iskola győzött, a város második lett kategóriájában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 31.
Szép eredménnyel zárta Székesfehérvár a Kihívás Napját. A 70 ezer fő feletti települések és fővárosi kerületek kategóriájában városunk a második helyen végzett, míg a tanintézmények kategóriájában a Németh László Általános Iskola lett a győztes.

 

Székesfehérvár hagyományosan hosszú évek óta csatlakozik a Kihívás Napja országos kezdeményezéshez, melynek célja a sportolás és az egészséges életmód népszerűsítése. Tegnap éjfélkor a Csitáry G. Emil Uszoda előtt tornával vette kezdetét a program, majd különböző helyszíneken számos sportolási lehetőség várta a mozogni vágyókat.

Az összesítés szerint Székesfehérváron szép eredmények születtek. A 70 ezer fő feletti városok és fővárosi kerületek kategóriájában Székesfehérvár a dobogó második fokára állhatott fel a győztes IV. kerület (Újpest) és a harmadik helyezett XIV. kerület (Zugló) mellé.  A tanintézmények kategóriájának versenyét a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola nyerte meg.

A szervezők szerint a székesfehérváriak ezen a napon is jó hangulatban, sokan sportoltak és jól érezték magukat. Ezúton is köszönik mindenkinek, aki bekapcsolódott a sportos programok sorába.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >