Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A munka gyümölcse: feljutott a MÁV a Kiemelt-csoportba!
A munka gyümölcse: feljutott a MÁV a Kiemelt-csoportba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 09.

ImageÚjabb két győztes mérkőzésen van túl a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: Pénteken a Vörösmarty Csarnokban a Nyíregyháza volt az ellenfél, és az első szettet leszámítva könnyedén nyert a csapat 3-0-ra.

 

MÁV Előre-Kodolányi-CityLine - Nyíregyházi Főiskola SE 3-0 (20, 19, 17)

Fehérvári kezdő: Antal, Kiss-Juhász, Tálas, Vacsi, Hamar, Pintér Csere: Germann (liberó), Kosik, Molnár

Vasárnap feltűnően korai időpontban kezdődött a Kalocsai SE elleni, idegenbeli bajnoki. Az alföldi túra azonban újabb győzelmet eredményezett Vacsi Evelinéknek. Az első két játszmában egészen jól ment a játék, míg a harmadik felvonásban kissé kiengedtek Germannék, de összességében így is elmondható, hogy simán nyert a MÁV (0-3).

Szombaton kikapott Nyíregyházán a fő rivális Veszprémi Egyetem, így biztossá vált, hogy a fehérvári hölgyek megnyerik az NB I-es Ligabajnokság Liga-csoportját.

Márciustól pedig immáron egy "osztállyal" feljebb játszanak Pintér Zsanették, ahol a hazai élmezőnnyel mérkőznek majd a rájátszásban.

 

Kalocsai SE - MÁV Előre-Kodolányi-CityLine 0-3

Fehérvári kezdő: Antal, Kiss-Juhász, Tálas, Vacsi, Hamar, Pintér Csere: Germann (liberó), Kosik

Fésüs Irén:

„Sikerült megtalálni azt a stabilnak mondható magot a csapaton belül, melyre lehet építkezni. Tudjuk, hogy nagyon kemény időszak áll még előttünk, hiszen jóval nehezebb ellenfelek következnek majd ezután. Rengeteget kell dolgoznunk, de készek vagyunk ezt a feladatot is megoldani."

A Liga-csoport küzdelmeiből még egy találkozó hátra van. A MÁV Előre február 28-án Egerbe látogat, de az a mérkőzés már nem befolyásolja a bajnokság végkimenetelét

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >