Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Negyedszerre sem sikerült
Negyedszerre sem sikerült Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 03.
Gyengén védekezett, s harcosságban is felúlmúlta ellenfele az első félidőben a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni döntőjében, így a második játékrészre feljavulva sem tudta ledolgozni a korán összeszedett 5 gólos hátrányát a bakonyi gárda.

 

 

A Vardar Skopje 27-24-re nyert és 2017 után újra felült Európa trónjára, úgy, hogy 1 éve mindneki arról beszélt, szétesik a macedón (az ország legújabb nevén északmacedón) egylet, jó, ha ezt az idényt be tudja fejezni... Nos, lehet, hogy gond van, hogy igazoltak, s még igazolnak is el a Vardartól kulcsjátékosok, ám akik a keretét alkotják, azok küzdőszellemből dupla csillagos ötösre vizsgáztak, ennek köszönhetően tudtak fordítani az elődöntőben 7 gólos (!!) hátrányból a Barcelona ellen, majd a finálét is ezzel a megalkuvás nélküli játékkal nyerték meg a Veszprém ellen.

 
Az ellen a Veszprém ellen, amely immár negyedszer jutott be a döntőbe, de megint csak nem volt képes éppen akkor a legjobbját hozni, amikor az nagyon kellett volna. Nagy László és Momir Ilics tehát a legértékesebb trófea nélkül vonul vissza (bár korábbi csapataikkal nyertek már BL.t) , mint ahogy Mikler Roland sem viszi magával Szegedre visszaigazolva a BL-győzes címet. Talán majd jövőre összejön. Akkor már két magyar csapattal a legjobb 4 között?

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >