Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Már csak 14 nap az Everness Fesztiválig! Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2019. június 07.
Kétszer hét nap van hátra a hetedik Everness Fesztiválig, és nincs benne semmi túlzás, ha azt mondjuk, még sosem vártunk ennyire a kapunyitást!

 

 

Az Everness fejlődésének abba a szakaszába jutott, amit Kereszty András, a Tudatosság Iskolájának alapítója “koronacsakrafesztivál”-nak hív. Ehhez a csakrához és a hetes misztikumához kapcsolódik, hogy ezen a szinten már nem félünk, felelősséget vállalunk tetteinkért, és megbízunk az intuícióinkban. Az értékelés és ítélkezés helyét átveszi az elfogadás és az elégedettség, megtapasztaljuk a tökéletes létet, az egységérzetet.

Talá n nem véletlen, hogy
napjaink szinte minden tudatossággal és önismerettel foglalkozó vezető irányzatának alapítója és képviselője éppen erre a fesztiválra fogadta el meghívásunkat.

Live stream-en tart előadást DR. JOE VITALE spirituális tanító, a Vonzásfaktor című bestseller írója, DR. WILL TUTTLE  a Világbéke étrend című könyv közel 40 éve vegán, zen szerzetesként is élő szerzője. A világbéke étrend ökológiai hatása egyébként szorosan kapcsolódik az Everness célkitűzéseihez, ezért is várjuk annyira ezt a beszélgetést!
KEN WILBER az Integrál Elmélet atyja, aki az aktuális világesemények szemléléséhez ad új szempontokat, és JAMES EATON, aki nem kevesebbet állít, mint hogy elvezet téged valódi természeted felismeréséhez.
 

További fellépők

Gyere és tapasztald meg a közösség erejét a Fesztivál Nyitó és Záró Szertartásán, valamint a Maitreya vezette Világbéke Meditáció alkalmával. A három program alatt az Everness teljes közössége gyűlik egybe a Nagyszínpadnál, ezzel párhuzamosan nem is lesznek más programok. Gyere el Szertartásokra, éld át velünk az Everness spirituális lényegét, légy része az összközösségi egységélménynek! 

További prorgamok

Csatlakozz a jóga világnapján a 24 órás kihíváshoz! Oktatóink óránkénti váltásban, egy teljes napon keresztül várnak a Balance helyszínen! Ez egyben a nyári napforduló valamint az év legmisztikusabb és legrövidebb éjszakája is! Jógázz velünk egész nap! 

Az Evernes Fesztiválon ünnepli 10. születésnapját A Tudatosság Iskolája, és a 20 éves Harmonet, amelyek erre az alkalomra különleges programokkal készülnek!

És ha ez nem lenne elég, az esős május után minden előrejelzés szerint az eddigi legjobb idő várható! 

Megveszem a bérletemet!

Várunk szeretettel a hetedik Everness Fesztiválon! 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >