Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Öreghegyi Dispután mutatják be a Trianoni Szemle új számát
Az Öreghegyi Dispután mutatják be a Trianoni Szemle új számát Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. június 25.
Az Öreghegyi Disputa következő estjén, június 25-én, kedden mutatják be a negyedévente megjelenő Trianoni Szemle című folyóirat következő számát. A disputa vezetője, Bobory Zoltán ezúttal Szidiropulosz Archimédesszel, a folyóirat főszerkesztőjével, a Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökével, valamint Domonkos László és Sipos Endre szerkesztőkkel beszélget.

 

 

Ma 18 órakor folytatódik a disputák sorozata: Szidiropulosz Archimédesszel, Domonkos Lászlóval, illetve Sipos Endrével, a Trianoni Szemle folyóirat főszerkesztőjével és szerkesztőivel beszélget Bobory Zoltán, a Vörösmarty Társaság elnöke az Öreghegyi Közösségi Házban. A beszélgetés apropója pedig a rangos folyóirat új számának bemutatása lesz.

A Trianoni Szemle a Trianoni Kutató Intézet Közhasznú Alapítvány trianoni békeszerződéssel kapcsolatos önálló esszéket és szakcikkeket, könyvismertetéseket bemutató ismeretterjesztő, negyedéves folyóirata, melyet 2009-ben Raffay Ernő és Szidiropulosz Archimédesz közösen indított el. A beszélgetésre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >