Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lecsófőző Vigasság: elindult a jelentkezés
Lecsófőző Vigasság: elindult a jelentkezés Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. június 28.
Elindult a jelentkezés a XV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A Fehérvári Programszervező Kft. 2019. június 25-én 22 órától augusztus 26-án 23 óráig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu/lecso honlapon olvasható.

 

Az idei már a tizenötödik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában. Szeptember 21-én várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a lecsó, és a nap végére az is kiderül, ki lesz 2019-ben a Lecsókirály.

A lecsófesztiválra a magánszemélyek, a cégek és a civil szervezetek 2019. június 25-én 22 órától augusztus 26-án 23 óráig regisztrálhatnak a fehervariprogram.hu/lecso oldalon. Fontos tudnivaló, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül le kell foglalni a főzőhelyeket és be kell fizetni a részvételi díjat (ennek összege évek óta változatlan), ezt a cégek átutalással, a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a készpénzben vagy bankkártyával történő személyes befizetéssel tehetik meg Székesfehérváron, a Művészetek Házában (III. Béla király tér 1.), az I. emeleti 103-as irodában. A pénzbefizetésre hétfőn, kedden és csütörtökön 9.00–15.00 óráig, szerdán 8.00–18.00 óráig, pénteken pedig 8.00–12.00 óráig van lehetőség.

A főzőhelyeket a magánszemélyek, civil- és egyéb szervezetek a befizetéssel egyidőben foglalhatják le, a cégek pedig a regisztrációt követően e-mailben vehetik fel a kapcsolatot a szervezőkkel, akik kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását.

A bográcsokat a már ismert helyszíneken: a Dózsa György úton, a Móri úton és a Zichy liget körül állítják fel. A nevezési díjért cserébe a szervezők tűzifát, tűztálcát, sörpadgarnitúrát, kenyeret és főzőkötényt biztosítanak a résztvevőknek, a lecsó nyersanyagairól a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >