Kezdőlap arrow Kultúra arrow Csütörtökön lesz a második Harmonia Albensis-koncert
Csütörtökön lesz a második Harmonia Albensis-koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 10.
Elkezdődött az Alba Regia Szimfonikus Zenekar évek óta népszerű, nyári, négyrészes templomi koncertsorozata, a Harmonia Albensis. A második hangversenyen, június 11-én 19.30 órától Haydn: 49. „La passione" szimfóniáját, valamint Schubert: Három dal és G-dúr miséjét hallhatja a közönség – az előadáson Miklósa Erika operaénekes is közreműködik.

 

 

A Harmonia Albensis második hangversenyét a Szent Sebestyén-templomban tartják július 11-én, csütörtökön 19.30 órától. A La passione című esten Haydn: 49. szimfóniája, Scubert: Hálom dala (Nacht und TräumeAz éj, s az álmok, Die Forelle A pisztráng, Gretchen am Spinnrade – Margit a rokkánál), valamint Schubert: G-dúr miséje csendül majd fel. Az eseten közreműködik: Miklósa Erika - szoprán, Csapó József - tenor, Najbauer Lóránt - basszus, az Alba Regia Vegyeskar - karnagy: Kneifel Imre, az Ars Musica Vegyeskar - karnagy: Szabó Adrienn, a Primavera Kórus - karnagy: Horányi Ottilia, a Vox Mirabilis Kamarakórus - karnagy: Zemlényi Katica, vezényel Dubóczky Gergely karmester.

A sorozat harmadik koncertjét július 18-án, csütörtökön 20.00 órától a II. János Pál pápa téren tartják, Ős-operák címmel.

A koncertekre jegyet váltani a Fehérvári Jegyirodában, a Vörösmarty Színházban, a zenekar jegyirodájában, valamint a www.arso.hu oldalon lehet.

 

 Friss hír:

 

A most csütörtökön 19.30 órakor kezdődő Harmonia Albensis-sorozat második hangversenyén, az előzetesen meghirdett programmal ellentétben, a fehérváriak által már jól ismert művész, Boross Csilla lesz a „La passione" est szoprán szólistája.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >