Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Alvaro Soler a SZINen hódítja a női szíveket
Alvaro Soler a SZINen hódítja a női szíveket Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. július 10.
Alvaro Soler – bár még messze van a nyár vége, de már most érdemes megváltani a jegyeket a nyári suliszünetet búcsúztató Szegedi Ifjúsági Napokra(SZIN). A szervezők bedobtak a köztudatba néhány új fellépőt, köztük a sármos spanyol-német énekes-dalszerzőt, Alvaro Solert, aki először lép fel hazai fesztiválon.A “Napfény Városának” Tisza-parti bulisorozata kihagyhatatlan augusztusi program, idén 28. és 31. között.

 

 

 

 

 

 

„Ha valaki, akkor Alvaro Soler tudja, hogy nyáron hogyan kell a táncparkettre utasítani az embereket” – írta a kritika a spanyol származású szívtipróról, aki az idei nyár zárásaként Szegeden mutatja meg a hazai közönségnek, hogyan kell búcsúzni a nyártól. A legnagyobb ívet befutott slágeréről, a Sofia-ról Alvaro  korábban így nyilatkozott: „Ez egy himnusz az élethez, kemény ritmusokkal, erős és szuper-megkapó.” S hogy mennyire szuper és megkapó, meghallgathatjuk  – sok más slágere mellett – a legnagyobb hagyományokkal bíró magyar fesztiválon, aminek a Tisza-part és a legszebb alföldi város, Szeged adja a keretét. A Szegedi Ifjúsági Napok három újabb hazai fellépőt is nyilvánosságra hozott: az már biztos, hogy fellép itt a Halott Pénz, Punnany Massif és aVad Fruttik is.

 

A szervezők folyamatosan friss híreket tesznek  közzé, köztük számos újítást és természetesen újabb fellépőket.

 

A SZIN korábban már bejelentette, hogy fellép a fesztiválon a Clean Bandit, Rúzsa Magdi, a Follow the Flow és az Anna and the Barbies.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >