Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Détári egykori csapata jöhet
Vidi: Détári egykori csapata jöhet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. július 23.
A német Eintracht Frankfurt lehet a MOL Fehérvár FC ellenfele az EL 3. kvalifikáló fordulójában, amennyiben túljut a liechtensteini Vaduzon.

 

 

Az, hogy nem kötött szerződést Fortunával Marko Nikolics együttese az idei Európa-liga csoportköréig vezető úton, az már a harmadik selejtezőkör sorsolása előtt egy nappal kiderült, amikor az UEFA illetékesei elkészítették az előzetes besorolást a lehetséges 5-6 riválissal, amelyek mindegyike roppent kemény dió lenne. Az, hogy nem sorsolnak, hanem bizonyos paramétereket figyelembe véve leszűkítik a lehetséges ellenlábasok listáját, önmagában elég érdekes, mi több legkevésbé sem igazságos és korrekt, de végtére is ezt a rendszert elfogadták az érintettek, így reklemációnak helye nincs, legfeljebb sok a kérdőjel...

 
Nos, a lehetséges erős ellenfelek közül is sikerült a lehető legerősebbet, a tavalyi elődöntőst kifogni, merthogy aligha hiheti azt komolyan bárki, hogy az észt Flora Tallinn kiejtheti a németeket a 2. fordulóban... A frankfurtiak erejét jelzi, hogy a címvédő Chelsea a legjobb 4 között csak 11-esekkel tudta őket búcsúztatni.
 
Az első meccsre várhatóan a Vidi "B-verziós" hazai pályáján, a felcsúti Pancho Arénában kerül sor augusztus 8-án, míg a visszavágót egy héttel később az Eintracht otthonában vívják. Hacsak nem borít papírformát szenzációt okozva a most következő körben a Vaduz vagy a Tallinn.
 
Őszintén szólva a lajhárnak nagyobb az esélye a nyúllal való versenyfutásban, mint az észteknek, hogy meglepjék a németeket, mint ahogy a Vidi játékosai is alighanem bekerülnének a szilveszteri kabaréba, ha a félamatőr, svájci második ligás Vaduz elintézné.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >