Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ma Magyarországon romokban hever a közbiztonság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. február 16.

ImageAz MSZP megtartotta zárt ülés keretében választmányi ülését, az ott elhangzottakra reagált a Fidesz helyettes szóvivője, Cser-Palkovics András. -" Ma Magyarországon romokban hever a közbiztonság. Tűrhetetlen, hogy a kormány nem tudja garantálni az emberek biztonságát, a védelem mindenkit megillető jogát. A brutális bűncselekmények számának drámai emelkedése újabb területen tette világossá, hogy a kormány kudarcot vallott. A dolgok nem mehetnek így tovább, itt az ideje az őszinte beszédnek."

"A cigány származású emberek által elkövetett súlyos bűncselekmények száma aggasztó módon növekszik. Változatlanul azt követeljük, hogy a kormány a bűnelkövetők származás alapján való mentegetése helyett kerítse kézre az elkövetőket, és biztosítsa az áldozatok védelmét!

Gyurcsány Ferenc és kormánya kudarcot kudarcra halmoz. Képtelenek kezelni a válságot, csak szöveg van, de érdemi, az emberek életét könnyítő intézkedés semmi. Sőt, most újra adót akarnak emelni, amivel tovább súlyosbítják az ország helyzetét.

A Fidesz szerint adóemelés helyett adócsökkentésre van szükség, az európai országok ugyanis ezt az utat járják. Sürgősen csökkenteni kell az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ját is 20-ról 5 százalékra, a magyar családok védelme érdekében."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >