Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Augusztus 20-i forgalomkorlátozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 20.
Az augusztus 20-i ünnepi programok miatt kedden parkolókat zárnak le a Kossuth utcában és a Szent István téren az egyik-egyik oldalon. A Fehérvári királyok menete program idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig. Kérik a lakosok és gépjárművezetők türelmét.

 

 

Felhívják a lakók és a gépjárművezetők figyelmét, hogy az augusztus 20-i ünnepi rendezvények miatt lezárják a Kossuth utcai parkolókat az Árpád Fürdő felőli oldalon, valamint a Szent István téri parkolókat a posta oldalán. A lezárás augusztus 20-án, vasárnap 6 órától 20 óráig lesz érvényben. Kérik az érintett gépjármű-tulajdonosokat, hogy a fenti útszakaszokat hagyják szabadon.

A Fehérvári királyok menete és a néptáncegyüttesek zarándoklata program idején szakaszosan, rendőri felvezetéssel zárják le augusztus 20-án, kedden a következő útszakaszokat:

16.00-16.30 óra között – az óriásbábok kivonulása a Koronás Parkhoz: Színház utca – Mátyás király körút – Szabadságharcos út – Mészöly Géza utca – Koronás Parkig. Gyors átvonulás, szakaszos rendőri zárással, rendőri felvezetéssel;
16.50-17.00 óra között gyülekező a Mészöly Géza utca Csitáry G. Emil Uszoda és a Koronás Park – Rózsaliget közötti útszakaszon;
17.00-17.15 óra között vonulás a Szabadságharcos út Mészöly Géza utca és Mátyás király körút közötti szakaszán;
17.15-17.30 óra között a menet a Mátyás király körút Szabadságharcos út és a Zichy liget közötti szakaszán halad át;
17.30-18.00 óra között vonulás a Fő utca – Városház tér – Kossuth utca – Szent István tér útvonalon
kb. 19.00-19.30 óra között – az óriásbábok visszavonulása a Vörösmarty Színházhoz a Szent István tér – Kossuth utca – Fő utca útvonalon.


Kérik a lakosok és a gépjárművezetők türelmét, fokozott figyelmét.

 

 
< Előző   Következő >