Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A csokis volt a sláger
A csokis volt a sláger Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 01.
Palacsintával kedveskedtek a gyerekeknek és a járókelőknek Vízivárosban: a program a tanévkezdés előtt álló iskolásoknak és az óvodásoknak nemcsak finom, de vidám perceket szerzett. A Palacsintás délutánhoz dr. Cser-Palkovics András polgármester is csatlakozott.

 

 

A Palacsintás pénteken a Budai úti LISZI-iroda csokis, kakaós, fahéjas és lekváros, tekert és hajtott finomságokkal várta nemcsak a gyerekeket, hanem minden arra sétálót. Hagyományteremtő szándékkal indították el az egész napos közösségteremtő programot a nyári vakáció végén, mondta el dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő: a gyerekek közül valószínűleg sokan nem lelkesednek a hétfői iskolakezdésért. Már délelőtt is rengetegen voltak, majd a déli pihenőt követően délután is sokan megálltak egy palacsintára. A sláger pedig a csokis volt.

A programhoz  dr. Cser-Palkovics András polgármester is csatlakozott: a sűrűn lakott városrészben fontos, hogy az emberek megismerjék egymást – így a mindennapos problémákat is könnyebb megoldani, és a közös programok által a lakók jobban odafigyelnek egymásra.

„A palacsinta összehozza az embereket. Köztudott rólam, hogy nagyon szeretem, különösen a kakaós palacsintát, és itt nagyon finom, én is megkóstoltam. A kezdeményezéssel megszólítják az embereket – péntek van, a járókelők mennek a dolgukra –, hogy lépjenek ide, adjanak maguknak öt perc boldogságot egy finom palacsinta mellett, egy jó beszélgetéssel.” – fogalmazott a polgármester. 

Pisch Norbert
, az ART Kulturális Egyesület elnöke keverte a tésztát: mint mondta, a liszten, tojáson, szódán, tejen és csipet són kívül a fő összetevője a szeretet. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >