Kezdőlap arrow Sport arrow II. Fuss, Hogy Mások is Túlélhessék!
II. Fuss, Hogy Mások is Túlélhessék! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. szeptember 03.
A sármelléki mentőhelikopter jelentős szereplője a Nyugat-Magyarországi mentésnek. Vas megye teljes egésze az ő mentési területük, ahogy Somogy, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye nagy része is. Munkájukat kimagasló színvonalon végzik nap, mint nap, melyhez folyamatos képzésekre és technikai fejlesztésekre van szükség.

 

Közleményük alább olvasható el:

 

II. Fuss, hogy mások is túlélhessék! - névvel, a miskolci légimentő-bázis támogatása után, immár második alkalommal szervez Alapítványunk jótékonysági futóversenyt, ez alkalommal a sármelléki bázisért.

2019. szeptember 14-én, Keszthelyen, egy nagyszabású rendezvény keretén belül, több száz futót várunk/várnánk azért, hogy 3 különböző távon indulva, a nevezési díjakból befolyt összeggel támogathassuk a légimentő-bázis fejlesztését. Ezen a napon egy csodálatos fotókiállítást is megnyitunk, amely betekintést enged a légimentők munkájába és mindennapjaiba, hasonlóan a korábbi 5 fotókiállításunkhoz, melyet Miskolc, Debrecen, Szentes, Pécs és Balatonfüred légimentő-bázisok életéről szóló képekkel mutattunk be. A kiállítás-sorozat záró programja, 2020 januárban a budaörsi bázis életét bemutató kiállítás lesz.

A jótékonysági futás helyszínén, a rendezvény időtartama alatt a mentő helikopter az AlphaPark-ban (Keszthely, Frech M. u. 2-4.) látja el az ügyeletet.

 

Program:


Keszthely: 2019. szeptember 14. (8,30 órától kb.: 17,00 óráig) AlphaParka Keszthely helyszínen jótékonysági futóverseny. 
 
Programok: 
  • 9.00 óra Légimentés eszközeinek bemutatója Kiss Ádám bázisvezető (a vízimentőkkel közös munka a mindennapokban) 
  • 9.45 óra Bemelegítés: Verrasztó testvérek 
  • 10.00 óra Családi séta: 350 m sárga lufikkal, együtt nevezési díja nincs, egy közös séta a légimentők munkájának fontosságára felhívni a figyelmet.
  • utána indulnak a gyermekfutamok: légimanó futam: 700 m, helikoffer futam: 1400 m
  • 11.45 óra Bemelegítés: Verrasztó testvérek 
  • 12.00 óra Légimentő futam: 3 km (nincs korhatár) 
  • 12.30 óra AlphaPark futam: 7,5 km (korhatár: 10 év) és Intersport futam: 13,5 km (korhatár: 12 év) 
  • 14.00 óra Díjátadások, fotókiállítás megnyitó 
  • 15.00 óra Légimentés eszközeinek bemutatója 
  • 16.00 óra Koncert "retROCK" zenekar 
Velünk tartanak a nap folyamán a mentőszolgálat, vízimentők, rendőrség, tűzoltók és honvédség is. Lesz kitelepülésük is. A gyermekek részére egész napos gyermekprogram, ugrálóvár, arcfestés. A mentőhelikopter az ügyelet során megtekinthető, látogatható. A látogatók nem csak megnézhetik, hanem bele is ülhetnek. 


Versenykiírás: 
 
Nevezés linkje: 
 
Kisfilm: Kisfilm youtube feltöltése: 

Eseményünk Linkje:

Az alapítvány facebook oldala: 
https://www.facebook.com/legimentesert2015/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >