Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Közös gondolkodás Székesfehérvár jövőjéért
Közös gondolkodás Székesfehérvár jövőjéért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 06.
A Titkok Házában tartotta soron következő ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A tagság egy fővel bővült, mostantól Lehrner Lóránt is segíti az egyesület Székesfehérvárért végzett munkáját. A mai eseménynek otthont adó tudományos élményközpont vezetői részletesen beszámoltak a nyitás óta eltelt négy hónap eredményeiről, valamint vázolták a jövőre vonatkozó terveiket.

 

 

Taggyűlést tartott csütörtökön a Titkok Házában a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. Az ülést dr. Cser-Palkovics András elnök vezette. A napirendi pontok ismertetését követően új tag felvételére került sor. Lehrner Lórántot szakmai pályafutása és életútja is Székesfehérvárhoz köti, éppen ezért szeretne tevékenyen részt venni az egyesület munkájában - a tagság egyhangú szavazatával döntött felvételéről.

Ezt követően Domokos Tamás, az Echo Innovációs Műhely stratégiai igazgatója röviden ismertette a Titkok Háza Tudományos Élményközpont szerepét, feladatait, majd az élményközpont igazgatója, Borján Péter értékelte az elmúlt időszakban megvalósított projekteket. Beszámolt az idei tervekről is, amelyek szerint szeretnék tovább építeni a középiskolákkal a kapcsolatot. A különböző szintű képzési programokkal erősíteni szeretnék a természettudományos tárgyak oktatását, felkelteni a diákok érdeklődését. Az élménypedagógiai módszerek mellett üzemlátogatásokat szerveznek, valamint műhelyeket, laboratóriumokat alakítanak ki.

Az előadásokat követően az egyesület tagjai is megismerhették azokat a programokat, amelyeken a diákok számára igazi természettudományos csodák tárulnak fel. A bemutatók után kötetlen beszélgetés keretében osztották meg egymással a résztvevők ötleteiket, javaslataikat, amelyek Székesfehérvár jövőjét szolgálják.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >