Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Emlékünnepséget szerveznek Wathay Ferenc hős vicekapitány tiszteletére
Emlékünnepséget szerveznek Wathay Ferenc hős vicekapitány tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 17.
Wathay Ferenc vicekapitány és a 30 éves fennállását ünneplő Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület tiszteletére szerveznek emlékünnepséget szeptember 19-én, csütörtökön Székesfehérváron. A programok 14 órakor a Prohászka ligetben kezdődnek, majd 15.00 órakor a Városházán folytatódnak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

Székesfehérvár várának 1601. szeptember 19-én történt, török alóli ideiglenes felszabadításának évfordulóján megemlékezést szervez a Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület. A Prohászka ligetben, Wathay Ferenc vicekapitány szobránál  csütörtökön 14 órakor kezdődő eseményen történelmi megemlékezésre kerül sor kultúrműsorral, ünnepi beszéddel és koszorúzással.

Ezután a résztvevők átvonulnak a Városháza Dísztermébe, ahol 15.00 órakor ünnepi közgyűlésen emlékeznek meg az egyesület megalakulásának harmincadik évfordulójáról. A műsorban közreműködik a Hungarikum együttes, Kátai Zoltán Kossuth-díjas énekmondó, Kneifel György, Varró János, Cserta Balázs és a Nőszirom Vegyeskar.  Az eseményen elismeréseket és okleveleket adnak át.

A programok nyilvánosak, szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >