Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi nap a Csapó utcában
Családi nap a Csapó utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2019. szeptember 18.
Családi napot és futballtornát szervez az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Palotavárosban szeptember 29-én, vasárnap 10 órától a közösségfejlesztés jegyében. A programra várják a kicsiket és nagyokat. A rendezvény részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be Domokos Tamás kuratóriumi tag és Viza Attila önkormányzati képviselő a Családi nap helyszínén, a Csapó utcai játszótérnél.

 

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért számára fontos a közösségfejlesztés, amelyet a családok megszólításával kíván elérni Székesfehérváron. Ma már egyre gyakoribbak az "egyszemélyes közösségek", ezen szeretnének változtatni a sport és különösen a családi sportprogram által, ami ehhez nagyon jó eszközt jelent. Ezért 2019. szeptember 29-én 10 órától várják a focizni vágyókat és a családokat a Családi napra a Csapó utcában.

A programot ismertető sajtótájékoztatón Domokos Tamás, az alapítvány kuratóriumi tagja Csányi Vilmost idézve elmondta, a közösségeket három dolog tartja össze: a szabályok, a programok, a célok.  Amennyiben ez a három dolog megvan, létrejön egy negyedik, ez a közösséghez való hűség. Ennek kialakításában nyújt segítséget az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért az általuk szervezett városrészi családi napokkal.

„Kell egy hely is, ahol a közösség megszervezheti programjait!” - hívta fel a figyelmet Viza Attila. Az önkormányzati képviselő hozzátette, a Csapó utcai játszótér kiváló helyszín lesz. A családok, baráti társaságok, focicsapatok, osztályok, szomszédok, civil szervezetek tagjai közösen tölthetnek el egy jó hangulatú napot a Csapó utcai játszótéren szeptember utolsó vasárnapján, ahol minden korosztály számára adottak a mozgás, a sport feltételei – a baba-mama hintától a játszótéren és fitneszparkon át a műfüves focipályáig.

A program villám focitornával kezdődik, amelyhez némi szurkolás is elkél, délután pedig a család kerül előtérbe. 14 órakor az István Király Gyermekkórus előadásával kezdődik a Családi nap, majd Euro Jumping, Vízen járó labda, arcfestés, népi játszó, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, lufi, bohóc, tűzoltóautók és tűzoltó bemutató várja a kicsiket és szüleiket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >