Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elment a Vidi legendája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. szeptember 19.
60 éves korában, rövid betegség után elhunyt Horváth Gábor, a Videoton UEFA-kupa döntős csapatának védője, a klub későbbi technikai vezetője-igazgatója, aki több más beosztásban is szolgálta szeretett egyesületét. "Perás" - ahogy fociberkekben ismerték és szerették - az utóbbi időszakban súlyos egészségügyi problémával küzdött, s bár a pályán a Paris SG vagy a Manchester United sztárjait is megállította, a betegségével szervezete nem bírt, örökre távozott, jelentős űrt hagyva maga mögött az egyetemes magyar labdarúgásban, családi és baráti körében egyaránt.

 

 

 

 
Néhány napja kaptam a rossz hírt: "Perás" rosszul van, nagyon rosszul, már egykori csapattársait sem ismerte meg, akik meglátogatták a kórházban. Akkor még reménykedhettünk, hiszen kemény ember, kemény védő volt, sok nagy csatát vívott meg sikerrel. Nem létezik, hogy most ez a probléma kifogjon rajta! Sajnos, nem igazolódott be reménykedésünk. Szervezete 2019. szeptember 17-én este feladta a harcot. Horváth Gábort fia - szintén remek védő, válogatott is volt -, Ifj. Horváth Gábor, családja, sporttársai, barátai, összességében sok tízezer székesfehérvári és honi sportbarát gyászolja, klubja, a MOL Fehérvár FC saját halottjának tekinti, temetésének időpontjáról később adnak hírt.
 
Isten veled, Perás!
 
(Az alsó fotó 2018. nyarán Pátkán készült a Nemzeti Vágta velencei futamára hangolva. Horváth Gábor akkor elárulta, hogy bár falusi srácként nőtt fel, kicsit mindig tartott a lovaktól. Ezt a félelmét is legyőzve akkor fogatra, s lóra is szállt legendás társai, Csongrádi Ferenc, Disztl Péter és Szabó József társaságában. Ma már égi mezőkön nyargal...)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >