Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow VII. Őszi Éremgyűjtő Találkozó
VII. Őszi Éremgyűjtő Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 27.
Hetedik alkalommal szervezi meg őszi éremgyűjtő találkozóját a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete. A numizmatika iránt érdeklődőket szeptember 29-én, vasárnap a Művészetek Házába várják, ahol mintegy 120-140 asztalon kínálnak régi és modern érméket, különlegességeket.

 

 

A Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete rendszeresen szervez országos éremgyűjtő találkozót és vásárt Székesfehérváron. Hagyományos tavaszi rendezvényük 34 éves múltra tekint vissza, 2013 óta pedig ősszel is rendeznek hasonló programot.

A következő találkozóra és vásárra a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Házában kerül sor szeptember 29-én, vasárnap 8.00-14.00 óra között. A nagyszabású program az érmék, papírpénzek, kitüntetések és képeslapok szerelmeseinek kínál lehetőséget arra, hogy vásároljanak, cseréljenek, gyarapítsák a gyűjteményüket. Az eladók több mint száz asztalon kínálják a modern és régi pénzeket, a numizmatikai különlegességeket.

Az előző évekhez hasonlóan a rendezvény ezúttal is nyitott, a belépés ingyenes. A szervezők az őszi találkozón is legalább három-négyszáz látogatóra számítanak.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >