Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Figyelemfelhívó program a csontritkulás világnapja alkalmából
Figyelemfelhívó program a csontritkulás világnapja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 17.
Figyelemfelhívó programot és ünnepséget tartanak a székesfehérvári Osteoporosis Klubban október 18-án, pénteken a csontritkulás világnapja alkalmából. Az eseményre tisztelettel invitálják mindazokat, akik fontosnak tartják egészségük védelmét és a megelőzést.

 

 

Huszadik alkalommal tartják meg világszerte az osteoporosis világnapját október 20-án. Az idei alkalom az ünneplés mellett főként a figyelemfelhívásról szól. Erre azért van szükség, mert az egész fejlett világban tapasztalható, hogy egyre csökken a kezelt betegek száma, és a társadalom sem kezeli kellő figyelemmel a betegséget. A szakorvosok nem győzik hangsúlyozni minden lehetséges fórumon a megelőzés fontosságát és a kezelés lehetőségeit. Jó tudni például, hogy a csonttörést elszenvedett betegeknél megfelelő kezelés nélkül a következő törés kockázata a sokszorosára növekszik.

A világnapra készülve az Egészségfejlesztési Iroda és a székesfehérvári Osteoporosis Klub közös programot tart október 18-án, pénteken 16.00 órakor a Széchenyi utca 5-7. szám alatti klubhelyiségben. Az összejövetelen és az előadáson részt vesznek a klub vezetői és tagjai. Szeretettel invitálnak mindenkit, aki szeretne tenni az egészsége megőrzéséért és a csontritkulás megelőzéséért.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >