Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A városvezetés veszélybe sodorta Székesfehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 20.

Image"Mire volt képes az elmúlt hónapokban a Warvasovszky Tihamér által vezetett MSZP-s városvezetés? 1. Szétverte saját magát. 2. Szétverte az MSZP-SZDSZ koalíciót. 3. Vezetési válságot okozva cselekvőképtelenné tette Székesfehérvár Önkormányzatát." - olvashatjuk dr. Cser-Palkovics András, a Polgári Frakció vezetőjének legfrissebb sajtóközleményében - "Bár november óta köztudomású, hogy a Közgyűlés 33 tagja közül 9 fő támogatja csak Warvasovszky Tihamér politikáját, mégis göcsösen ragaszkodnak a hatalomhoz, akár csak Warvasovszky Tihamér főnöke, Gyurcsány Ferenc."

Ezzel veszélybe sodorták a Székesfehérvárért dolgozó köztisztviselők és közalkalmazottak ezreit és az általuk ellátottak tízezreit, városunk létfontosságú fejlesztési programjait, így a panelprogramot és a csatornázási programot, valamint a város mindennapi üzemeltetését.

Gyurcsány Ferenc fehérváriakat is sújtó megszorító csomagjait minden alkalommal kivétel nélkül lelkesen megszavazó Warvasovszky Tihamér által beterjesztett költségvetési rendelettervezet pusztán eszköz volt arra, hogy a város nyilvánvaló csődjét a fehérváriak elől főnöke, a bevallottan hazug Gyurcsány Ferenc példáját követve eltitkolja.

Amint azt neves pénzügyi szakemberek megállapították, Warvasovszky Tihamér által benyújtott költségvetési rendelettervezet felelőtlenül, megalapozatlanul tartalmaz több milliárd forint bevételt.

Mikor fog kiállni Warvasovszky Tihamér, hogy elmondja saját őszödi beszédét? Bármennyire is fáj az MSZP-nek, a válság idején is felelősen gondolkodó ellenzék március 3-án a realitások talaján álló, csődöt elkerülő költségvetést fog elfogadni.

Az ezt megalapozó társadalmi konzultációt a Polgári Frakció és az őt támogató képviselők elkezdték, és a jövő hét folyamán befejezik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >