Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: pontpazarlás Zalában is
Vidi: pontpazarlás Zalában is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 04.
Alighanem megirigyelte válogatott kapuskollégája, a Fradinak bravúrok sorozatával hetek óta folyamatosan győzelmeket szállító Dibusz Dénes szerepét Kovácsik Ádám. A MOL Fehérvár FC hálóőre Zalaegerszegen határozott úgy, hogy ő lesz a döntő tényező. Ez be is jött neki, csak nem éppen úgy, ahogy ő képzelte...

 

 

A 93 percben mellényúlt a bedobásból kapuja elé hajított labdának, így egyenlített ki 3-3-ra a ZTE, azaz a Vidinek a 3 helyett csak 1 pont került a tarsolyába, s csak azért nem csúszott le az első helyről, mert a Ferencváros-Mezőkövesd meccs is döntetlent hozott, 1-1-re végződött, így jobb gólkülönbsége az élen tartotta a piros-kék alakulatot.

 
A zalai találkozón a hazaiak kezdtek sokkal jobban, Bobál Gergely már a 6. minutumban megszerezte számukra a vezetést, amit a 25. percben újabb találattal toldott meg, miközben a Vidi akciói újfent körülményesek, kiszámíthatóak voltak, így hiába billent fel néha a pálya, nem tudott szépíteni Marko Nikolics együttese. Ehhez képest aztán a második félidő elején gyorsan egyenlített! Az 51. percben Nego, az 53-ban Hodzic szerzett gólt, hogy aztán teljesen forduljon a kocka: a 83. minutumban a nem sokkal korábban becserélt Futács bevágta a harmadik fehérvári találatot. Ekkor mindenki elkönyvelte a vendégsikert, de aztán jött Kovácsik!
 
A 4 perces hosszabbításból is eltelt három, amikor bal oldalról szállt befelé egy nagy hazai bedobás. A piros-kékek kapusa ahelyett, hogy a labdára koncentrált volna, azzal volt elfoglalva, hogy arrébb lökje a mellette helyezkedő zalai játékost, majd szó szerint mellényúlt a játékszernek, amely így Lesjak elé pattant, ő pedig köszönte és a hálóba helyezett. Óriási kapusbaki volt, ami így 2 pontjába került a Vidinek. Annak a Vidinek, amely 0-2-ről dicséretes módon fel tudott állni, fordított is, ám nem sokat ért vele. A bajnokság első harmada véget ért, a MOL Fehérvár FC Kaposváron kezdi a következő kört november 9-én 17.00 órakor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >