Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lehet még pályázni a Tóth István -Tóth Terézia Ösztöndíjra
Lehet még pályázni a Tóth István -Tóth Terézia Ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 08.
Meghirdette a 2020. évre szóló tanulmányi ösztöndíj pályázatát a Tóth István – Tóth Terézia Közalapítvány. Jó tanulmányi eredményt felmutató és rászoruló általános és középiskolásokat, valamint felsőoktatásban tanulókat segít a szervezet. A pályázatokat november 11-ig lehet benyújtani.

 

 

A Székesfehérvár Városa által létrehozott és támogatott közalapítvány a jó tanulmányi eredményt elért, állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező fiatalokat segíti, akik szociális helyzetük miatt is rászorulnak erre. A támogatás elnyeréséhez mindkét feltételnek teljesülnie kell.

A pályázat benyújtása az adatlap kitöltésével történik, a dokumentum csak a szükséges mellékletek csatolásával érvényes. Az adatlapot a köznevelési intézményben az iskola biztosítja, letölthető a város honlapjáról, valamint kérhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján is. A pályázat csak az idén kiadott és a 2020. naptári évre szóló adatlapon adható be. A rászorultságról szintén az adatlapon kell nyilatkozni. A tanulmányi eredményt minden képzési szinten az iskola igazolja, köznevelési intézmény esetén az adatlapon, felsőoktatási hallgató esetén az intézmény külön igazolásán. Tanulmányi követelmény a 7-8. évfolyamon 4,8, a 9-13. évfolyamon 4,5, a felsőoktatásban 4,2.

A pályázat 2019. november 11-ig, jövő hétfőig nyújtható be az adatlap kitöltésével, aláírásával és a mellékletek csatolásával, a borítékon szerepelnie kell a „Tóth Ösztöndíj” megnevezésnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >