Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar a Prohászka-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 08.
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar, valamint a Nemzeti Énekkar ad koncertet november 9-én, szombaton 19.00 órakor a Prohászka Ottokár-emléktemplomban. A Prohászka Karitász által szervezett jótékonysági esten Mozart Requiemjét adja majd elő a Hamar Zsolt karmester által dirigált együttes. A hangversenyre a belépés díjtalan.

 

 

Mozart Requiem című műve csendül fel a Prohászka-templom karitász csoportjának jótékonysági estjén. A november 9-én, szombaton 19 órakor Székesfehérvár egyik legnagyobb befogadó képességű templomában, a Prohászka Ottokár-emléktemplomban tartott hangversenyen az ismert osztrák zeneszerző utolsó művét a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar adja elő.

A koncerten közreműködik Szalai Ágnes szoprán, Estefán Tünde alt, Boros Sándor tenor, Pintér Dömötör basszus, valamint Somos Csaba, a Nemzeti Énekkar karigazgatója. Vezényel: Hamar Zsolt.

A felejthetetlen zenei élményt nyújtó estre a belépés díjtalan, ám adományokat a templom Karitász Csoportjának tevékenységére örömmel és köszönettel elfogadnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >