Kezdőlap arrow Kultúra arrow VII. Székesfehérvári Kórustalálkozó
VII. Székesfehérvári Kórustalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 15.
Hetedik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Vegyeskar a Székesfehérvári Kórustalálkozót. A rendezvényen fellépnek a Primavera Kórus, a Bástya Kamarakórus, a MusiColore Énekegyüttes, az Arconic-Köfém Nyugdíjas Férfikara, a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium Vegyeskara és a vendéglátó Alba Regia Vegyeskar.

 

 

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében november 16-án, szombaton 18.00 órakor kezdődő koncertre szertettel várják az érdeklődőket!


Az Alba Regia Vegyeskar immár hetedik alkalommal rendezi meg a Székesfehérvári Kórustalálkozót, a Magyar Művészeti Akadémia és Székesfehérvár városa támogatásával. A meghívottak igen színes palettáját mutatják a városban tevékenykedő énekkaroknak. A meghívott kórusok megmutatják a nézőknek, hogy mennyi sokszínűség rejlik a kórusmuzsikában, és zenei csemegékkel lepik meg a rendezvényre ellátogatókat. Az énekkarok ezalkalommal is színes műsorral várják a rendezvényre a nézőket.

November 16-án, szombaton színpadra lép az Arconic-Köfém Nyugdíjas Férfikórusa és a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium Vegyeskara Mihály György, a Bástya Kamarakórus Wágnerné Ughy Tünde, a MusiColore Énekegyüttes Radics Éva, a Primavera Kórus Horányi Ottilia és az Alba Regia Vegyeskar Kneifel Imre vezetésével.

A kórustalálkozóra, amely szombaton 18.00 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében, minden kórusmuzsikát kedvelőt szeretettel várnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >