Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Pál utcai fiúk 70!
Pál utcai fiúk 70! Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. november 21.
A Vörösmarty Színház Pál utcai fiúk c. előadása elérte a 70. előadásszámot! A kerek előadásszám alkalmából az ünnepelt darab végén Szikora János igazgató a produkció pillanatképeit tartalmazó tortával köszöntötte az alkotókat.

 

 

A közönség körében igen népszerű előadás természetesen 2020-ban is műsoron lesz a Vörösmarty Színház programjában. Az ünnepi pillanatok után Sághy Tamást és Brasch Bencét szólaltattuk meg:

 

Sághy Tamás (Rácz tanár úr):

„Nagy öröm mindannyiunknak, hogy a 70. előadást is megéltük. Egyrészt a darabot is nagyon szeretem, másrészt azokat a fiatalembereket, akikkel együtt játszom és rendkívül tehetségesnek tartom őket.”

 

Brasch Bence (Geréb Ernő):

„Minden szempontból különleges számunkra ez a produkció. Negyedévesek voltunk az egyetemen, amikor felkért minket a színház és Keszég László rendező, hogy játsszuk el ezt az előadást. Kilencen vagyunk az osztályban fiúk, és ebből heten vagyunk benne A Pál utcai fiúkban. Minden találkozás egy ünnep, hiszen diploma után egyre ritkábban találkozunk. Örömteli, hogy ennyiszer eljátszhattuk a darabot. Az, hogy még mindig ilyen sokan kíváncsiak rá nagy boldogsággal tölt el minket.”

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >