Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fel kell oszlatni az Országgyűlést
Fel kell oszlatni az Országgyűlést Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. február 24.

ImageNavracsics Tibor parlamenti felszólalásában leszögezte: március 8-val a Magyar Országgyűlés mondja ki feloszlatását, így adva lehetőséget arra, hogy az EP-választással egy időben lehessen az előre hozott országgyűlési választás. A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: az indítvány elsődleges indoka 2006 tavaszára nyúlik vissza, mikor hazugságokra épülő választási kampánnyal nyerte meg a választásokat az MSZP.

Mint fogalmazott, a hazugságok következtében 2009 tavaszára soha nem látott mélységbe zuhant a magyar gazdaság, és hazánk lett a pénzügyi válság legnagyobb vesztese.  

Hiteltelen és cselekvőképtelen kormánya van Magyarországnak - szögezte le Navracsics Tibor, kiemelve: új, a társadalmi többség támogatását élvező kormányra van szüksége az országnak.

Mint mondta, válságos időket élünk, ilyenkor erős végrehajtó hatalomra van szükség, amelynek nemcsak elképzelései vannak, de meg is tudja valósítani azokat, és ki tudja vezetni az országot a válságból.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott arra is, a parlament az elmúlt hónapok folyamán mindössze három olyan törvényt fogadott el, ami valamilyen viszonyban volt a válságkezeléssel kapcsolatosan.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >