Kezdőlap arrow Sport arrow Carrillo Vidije hármassal nyitott
Carrillo Vidije hármassal nyitott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. december 02.
A Puskástól elszenvedett hazai vereség után kitelt Marko Nikolics becsülete a Vidinél, s a szerb tréner helyét azonnal az a Joan Carrillo vette át, akivel 2015-ben minden házi rekordot megdöntve fölényesen lett bajnok a fehérvári gárda.

 

 

A spanyol (katalán) szakember most is jól kezdett, öt nappal kinevezése után Diósgyőrben nyert csapata Stopira, Kovács és Nikolov góljaival 3-1-re. Különösen Kovács István élt a meccsen, szép szóló végét talált be, majd gólpasszt adott Nikolovnak, aki még kettőt vághatott volna "Kokó" átadásaiból, de mindkétszer nagy ziccerben rontott. A MOL Fehérvár FC február közepe óta először nyert idegenben bajnoki mérkőzésen legalább három rúgott góllal, s bár a játékán még van mit javítani, egyértelmű esélyesként várja a december 7-én 17.00 órakor kezdődő hazai összecsapását a Paks ellen.

 
Az egész találkozó összképét tekintve a három rúgott gól önmagáért beszél, bár a támadójátékon is lesz még mit csiszolni. Ugyanakkor a védekezés időnként hajmeresztő volt, a DVTK egyenlító góljához is hatalmas Vidi hiba kellett. A három találat ellenére akadtak periódusok, főleg a második félidőben, amikor nem nagyon tudott - vagy akart - előremenni a piros-kék alakulat, s nagyon sok pontatlanság volt a focijában. Ki kell emelni Kovács Istvánt, akit az elmúlt időszakban ritkán láttuk ilyen lendületesnek és veszélyesnek, ha megindult, nem tudták tartani a diósgyőriek, gólja mestemunka volt, s ha Nikolov jobban koncentrál, mesterhármast rúgat vele "Kokó", ugyanis háromszor hozta remek passzal ziccerbe, de a macedón kétszer hibázott.
 
Mindesetre a három pont megvan, a Vidi fontos és előre tudhatóan nehéz meccset húzott be, amivel visszaelőzte a Felcsúton ikszelő Mezőkövesdet és vasárnap estig a Fradit. Azt nehéz elképzelni, hogy a 14. forduló zárómeccsén a sereghajtó Kaposvár ellen nem szerez majd pontot a zöld-fehér alakulat...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >