Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét megnyílt a Szeretetházikó az adventi vásárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. december 02.
Karácsonyi adománygyűjtő akciót hirdetett a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. Az adventi vásárban a Városház tér Fő utca felőli szélén áll idén a Szeretetházikó, ahol az Alapítvány munkatársai és önkéntesei várják a gyerekeknek szánt adományokat minden nap 13 és 19 óra között.

 

 

Gyerekeknek szánt ajándékokat várnak idén is a Szeretetházikóban, legyen az édesség, játék, könyv, iskolaszer, vagy akár ruhanemű. Ahogy Láng Györgyné, a Székesfehérvári Szociális Alapítvány elnöke fogalmazott: "egyetlen kérésünk van, olyan adományt hozzanak, amit a gyereküknek is szívesen odaadnának még." A tárgyi adományok mellett lehetőség van pénzadományra is, amiből a kis karácsonyi csomagokat egészítik majd ki az Alapítvány munkatársai.

Róth Péter alpolgármester köszönetet mondott az önkénteseknek, akik az adományok gyűjtésében és szétosztásában segítenek, és az adományozóknak, akik a következő két hétben felkeresik a Szeretetházikót. Örömét fejezte ki, hogy az adventi vásárban "a fények, hangok, illatok, ízek kavalkádjában van egy hely, ahol gondoskodhatunk azokról, akik valóban rászorulnak."

Az adományokat december 14-ig várják, minden nap 13.00 és 19.00 óra között. Az életkor szerint cipősdobozokba rendezett kis csomagokat másnap, december 15-én osztják ki a rászoruló gyerekeknek a Felsővárosi Közösségi Házban rendezett ünnepségen, mondta Tóth-Horváth Ildikó, az Alapítvány szakmai vezetője.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >