Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mikulásból sosem elég
Mikulásból sosem elég Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. december 06.
A péntek és a szombat is a Mikulás jegyében telik Székesfehérváron. Pénteken a Városház téren a Szabad Színház Mikulásgyára és a "Nagy szeretetközvetítő iroda" várja a gyerekeket, szombaton pedig a Lappföldről érkező Joulupukkival találkozhatunk az adventi színpadon.

 

 

Péntek a Mikulásvárás jegyében telik Székesfehérváron. Délután a Szabad Színház Mikulásgyára kapcsol 4.0-ás üzemmódra: az automatizálás, a robotizált gyártás ugyanis a Mikulást is elérte, de az most is bebizonyosodik, hogy bármilyen korszerű technológiát is alkalmazunk a manók és az okos gyerekek segítsége nélkülözhetetlen a Mikulásgyárban. A már jólismert "Nagy szeretetközvetítő iroda" december 6-án idén is élőben jelentkezik a gyerekek kívánságaival a Mikulás Hivatalából, de lesz közös éneklés és gyerekkoncert is a Városház téren.

Az élő adventi naptár ablaka ezúttal is fél hatkor nyílik, amiből most Szent Miklós történetét ismerhetjük meg. Miklós püspök maga is megérkezik a városház térre, a gyermekek örömére kétszer is: 15.30 és 18.00 órakor.
Szombaton különleges vendéggel találkozhatnak a gyerekek: december 7-én délután a távoli Lappföldről érkezik hozzánk a finn Mikulás. Joulupukkit a gyerekek közös éneke csalogatja a Városház téri színpadra háromnegyed háromtól, és egészen fél hatig találkozhatunk vele Székesfehérváron.

A részletes adventi programok elérhetők a Fehérvári Programszervező honlapján: https://fehervariprogram.hu/event/fehervari-advent-2019/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >