Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Esküvőkorzó menyasszonyképzővel
Esküvőkorzó menyasszonyképzővel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 06.
A tavalyi sikeres nyitórendezvényt követően 2020. február 8-án immár második alkalommal várja a jegyespárokat és az érdeklődő szerelmeseket a Velencei Esküvőkorzó.

 

 

Az eseményhez illően romantikus tó partján található Velence Korzón sorra kerülő esküvői kiállítás idén is széles kiállítói választékot és színes színpadi programokat kínál, hogy a párok információkat és segítséget kapjanak a Nagy Nap megszervezésére, lebonyolítására, valamint a házasság mindennapjaira. Idén újra lesznek különlegességek, így Menyasszonyképző is, amelynek keretében esküvői szolgáltatók beszélnek a szervezés fortélyairól, illetve adnak tanácsot az érintetteknek, hogy a Nagy Nap minden tekintetben igazi élmény legyen.

 
"A délután folyamán Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető által a résztvevők betekintést nyerhetnek az összetartozás szimbólumának a polgári szertartásokon alkalmazható lehetőségeibe. Az utóbbi években egyre népszerűbb lettek ezek az egyedi, különleges ceremóniák, így hallhatunk a kávé-, fröccs-, vagy a klasszikus gyertyaceremónia kialakulásáról, személyre szabható lehetőségeiről, valamint számos divatos szertartási szimbólumról. A bemutatót követően a házasság hetéhez kapcsolódó beszélgetés alkalmával a Drága örökösök című napi filmsorozat sztárja, Varga Balázs színész, ceremóniamester és felesége mesél megismerkedésükről, a tavaly augusztusban tartott esküvőjük szervezésének körülményeiről, a Nagy Nap megéléséről, valamint arról, hogy milyen volt örök hűséget fogadni ceremóniamesterként." - foglalta össze a délutáni programsorozat esszenciáját Igari Balázs főszervező.

Az ötletgazda szerint egy esküvői kiállításon sem hiányozhatnak az érzelmek, ezért a menyegzőkön az igenek kimondása alkalmával a leggyakrabban elhangzó zeneszámok előadóját, a méltán népszerű Csézy érzelmes dalait hallgathatják a szerelmesek, hogy így hangolódjanak egymásra, a közelgő Valentin-napra, valamint a Nagy Nap harmonikus megszervezésére. A koncertet megelőzően az első kiállítás népszerű programja folytatódik, a II. Magyar Menyasszonyképzőn esküvői szolgáltatók beszélnek az esküvő szervezésének, lebonyolításának nehézségeiről, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket a nehézségek elkerülésének lehetőségeiről, hogy a Nagy Nap felhőtlen és megélhető legyen.

Igari Balázs azt is elárulta, hogy a saját tervezésű, egyedi menyasszonyi kollekcióval is rendelkező Csézy műsorát követően esküvői ruha bemutató lesz a színpadon, ahol nem csak a menyasszonyokra, hanem az örömanyákra és a férfi résztvevőkre is gondolnak a szalonok, így a rendezvényre érdemes, vőlegénnyel, örömszülővel, további kísérővel érkezni, mindenki kap ötletet az esküvői viseletre. Lesz még nyitótánc bemutató, különleges felhőtánccal, valamint egy menyasszonyi tortát is felszelünk és kiosztunk a megjelentek között és még további meglepetés is várja a Velencére érkezőket.

A főszervezőtől azt is megtudtuk, hogy a speciális, egyedi szolgáltatói kedvezmények mellett az értékes nyeremények sem hiányoznak a programból. A rendezvény zárását megelőzően a teljes napon az infópultnál regisztráló párok között nyereményeket sorsolnak ki, akik egy különleges vendégkönyvben, egy ujjlenyomatfán hagyhatnak emléket, így a sok hasznos információ, remek ajánlat, megkötött szerződés mellett további ajándékokkal is távozhatnak szerencsés párok.

A február 8-i rendezvényre a belépés díjtalan. A kuriózumnak számító eseménysorozaton 12-től egészen 20 óráig várják a házasulandókat és a téma iránt érdeklődőket, de nem csak a Velencei-tó térségéből, illetve Székesfehérvárról, Budapestről, vagy a balatoni régióból, az ország bármely szegletéből.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >