Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Színpadi kísérletek haikukra
Színpadi kísérletek haikukra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 14.
Körtevirágok című előadását mutatja be szombaton este a Prospero Színkör A Szabadművelődés Házában. A klasszikus és modern haikukra összeállított színpadi etűdök megtekintése után kötetlen beszélgetésre hívják a közönséget a társulat tagjai.

 

 

A Prospero Színkör Körtevirágok című előadását nézhetik meg a színházrajongók január 18-án, szombaton 19 órától A Szabadművelődés Házában, majd közönségtalálkozót, kötetlen beszélgetést ajánlanak a fellépők és a rendező.

A produkció műfaját a társulat a színpadi etűdök klasszikus és modern haikukra elnevezéssel jelöli: egy olyan kísérletet láthat a közönség, amelyben a klasszikus versforma színpadi megjelenítésének a lehetőségét keresik. Az előadást nézve nemcsak a versek születhetnek meg bennünk a képek, hangok, mozdulatok segítségével, hanem saját magunkhoz, a lényegi dolgok észrevételéhez is közelebb kerülhetünk.

A darabot Micskó Zoltán rendezte, akik pedig játsszák: Alföldi Áron, Bognár Beatrix, Czeller Péter, Dorth Borbála és Varjas Benjámin.Részletesebb infromációk a h
ttps://www.facebook.com/events/630696474354895/

oldalon olvashatók. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >