Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vízóra-leolvasás az Öreghegyen és a Távirda utcában
Vízóra-leolvasás az Öreghegyen és a Távirda utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 27.

ImageA Fejérvíz Zrt. vízóra-leolvasást végez február 27-től (a mai naptól) március 8-ig Székesfehérváron, a családi házas fogyasztóknál. A „H” ütemnek megfelelően ez a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Pozsonyi út - Béla út - Fiskális út által körülhatárolt terület, valamint a Távírda utca. Aba és Belsőbáránd, Etyek, Jenő, Kőszárhegy, Martonvásár, Mezőkomárom, Mezőszilas, Nádasdladány, Pusztaegres, Sáregres, Sárkeszi, Sárosd, Sárszentmihály, Szabadbattyán, Szabadhídvég, Szár, Szárliget, Újbarok, Úrhida településeken a vízmérők leolvasása március 1. és 15. között kerül sorra.

A Fejérvíz Zrt. kéri a fogyasztókat, hogy tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudják figyelembe venni. A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végzik.

Azokat, akiket a szakemberek nem találnak otthon, arra kérik, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki, és postafordultával küldjék vissza, illetve a cég honlapján keresztül is bejelenthetik mérőállásukat március19-ig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >