Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Személyes használatú cégautókra is érvényes a kedvezményes bérlet
Személyes használatú cégautókra is érvényes a kedvezményes bérlet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. január 24.
Lakossági kérésre ismét módosul a parkolási rendelet. A pénteki közgyűlés elé kerülő szakmai anyag lehetőséget ad a csak cégautót használó családoknak is, hogy kedvezményes lakossági bérletet váltsanak lakóhelyükre.

 

 

A saját autóval nem rendelkező, de munkájuk miatt cégautóba kényszerülőknek segít a parkolási rendelet pénteki módosítása. A közgyűlés elé kerülő tervezet szerint kedvezményes lakossági parkolóbérletet vásárolhatnak azok a fehérváriak, akik nem rendelkeznek saját tulajdonú gépjárművel, de munkájukhoz elengedhetetlen a gépjármű használata, és a céges autót magánhasználatra biztosította munkaadójuk.

A rendeletben foglaltak szerint lakcímenként csak egy ilyen típusú bérlet igényelhető, és csak abban az esetben, ha más jogcímen még nem adtak ki parkolási engedélyt arra a címre. Az igényléshez szükséges egy a www.szekesfehervar.hu és a www.varosgondnoksag.hu honlapokról letölthető nyomtatvány, melyet a személyautót adó vállalkozásnak kell ellenjegyeznie. Ha pénteken a közgyűlés elfogadja a tervezetet, jövő héttől már ennek megfelelően vehetnek bérletet az érintettek, és a kedvező ár érvényes lesz a korábban, január 2-25. között megvásároltakra is. A Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán lehet kiváltani a kedvezményes bérletet, és visszaigényelni a január 25-e előtt vásárolt bérletek árát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >