Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Helikopter balesetben elhunyt a legendás kosárlabdázó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 27.
Sokkoló hírt kaptak vasárnap este a sportrajongók: helikopter-balesetben elhunyt minden idők egyik legjobb játékosa, a Los Angeles Lakers korábbi kiváló kosárlabdázója, Kobe Bryant. A legendás NBA-játékos halálhíréről a TMZ számolt be elsőként, majd a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette azt. A vasárnap esti beszámolók szerint a helikopteren öten utaztak, köztük Bryant 13 éves lánya, Gianna Maria is.

 

 

Az ABC hírcsatorna úgy tudja, helyi idő szerint reggel 10 órakor (magyar idő szerint 19 órakor) a dél-kaliforniai Calabasas közelében, ködös időjárásban zuhant le a Sikorsky S-76-os típusú helikopter, fedélzetén öt emberrel. A rendőrség közlése szerint a lezuhant gép azonnal kigyulladt, ahogy a körülötte lévő bozótok is, így a tűzoltók rendkívül nehezen tudták megközelíteni.

 
A 41 esztendős Kobe Bryant 2016-ban vonult vissza, egész profi pályafutása alatt a Los Angeles Lakers szolgálatában állt, az 1996-os draft után 20 évet húzott le a csapatban. Ötszörös bajnok, kétszer választották meg a nagydöntő MVP-jének. Az NBA valaha volt egyik legjobb játékosának tartják - méltán -, 18-szor szerepelt az All Star-csapatban, 2008-ban az alapszakasz legértékesebbjének is megválasztották. A Lakers mindkét mezszámát, amit pályafutása során használt (8. 24) visszavonultatta.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >