Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Bujdosó Trió: National Amnesia Institute
Bujdosó Trió: National Amnesia Institute Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 28.
A Bujdosó Trió National Amnesia Institute című lemezének bemutató koncertjére várják a közönséget pénteken este a Csók Képtár Ujházi-kiállításában.

 

 

A Bujdosó Trió National Amnesia Institute lemezbemutató koncertjét január 31-én, pénteken 19 órakor rendezik meg a Csók István Képtár A különutazás terei című kiállításában. Az előadók: Bujdosó János (gitár, ének), Szerető Dániel (basszusgitár) és Klausz Ádám (dob).

Underground jazz és világzene – ez a két stílus áll a legközelebb a 2011-ben megalakult együttes valójában semmihez sem hasonlítható zenéjéhez. Az új lemezről pedig ez áll a meghívóban: „kemény, progresszív album született, melyen a tört ütemes megborulásoktól a játékos-latinos, a Marc Ribot-féle Los Cubanos Postizos fúziós jazzéig terjedő skálán rengeteg stílusbeli válfajt jár be.”

Az 500 forintos belépőjegyeket elővételben a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyein (Országzászló téri kiállítótér, Fekete Sas Patikamúzeum, Csók István Képtár) lehet megvásárolni. Jegyfoglalás a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 70/338-6176-os telefonszámon lehetséges. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >