Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow KÉT VIASAT WORLD-CSATORNÁT IS DEKÓDOL A TARR, EGÉSZ FEBRUÁRRA
KÉT VIASAT WORLD-CSATORNÁT IS DEKÓDOL A TARR, EGÉSZ FEBRUÁRRA Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Fruzsina   
2020. január 31.
Sorozatrajongóknak az Epic Drama, a történelmi műsorok kedvelőinek pedig a Viasat History áll szabadon rendelkezésére egy egész hónapon keresztül a Tarr Kft. előfizetői berkében. A Viasat World médiavállalat két tematikus csatornája ráadásul ebben a nyitott időszakban számos kiemelt premiert tűz képernyőre.

 

 

A Tarr Kft. ma már nyolc megye (Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) több mint 300 településén van jelen. A kábelszolgáltató jelenleg több mint 110 ezer háztartásban sugározza csatornáit, amelyekben 2020. február 1-29. között kódolatlanul nézhető a történelmi, bűnügyi és sci-fi filmsorozatokat kínáló Epic Drama, valamint a múltba, annak is több aspektusába visszarepítő Viasat History. Az előfizetők előbbit a 86., utóbbit pedig a 67. és a 121. programhelyen érhetik el.

– Fontosnak tartjuk az olyan lehetőségek kiaknázását, amelyek során még többen ismerhetik meg ezeket az értéket képviselő csatornákat – mondta Horváth Tamás, a Viasat World magyarországi vezetője. – A hazánkban két éve indított Epic Drama szilárdan megtalálta törzsközönségét, mára közel kétmillió háztartásban érhető el, és egy-egy hasonló, nyitott időszakkal szeretnénk még több néző érdeklődését felkelteni. A Viasat History pedig az első történelem tematikájú csatorna volt Magyarországon, és mára az összes nagy magyar szolgáltató kínálatában fellelhető. Hiszünk abban, hogy nemcsak szórakozást, de hasznos tudást is nyújtunk műsorainkkal, miközben igyekszünk a legfrissebb felhozatalt biztosítani.

A nyitott időszakban számos új premiert rajtoltatnak a csatornák. Az Epic Draman február 3-án indul a közkedvelt Murdoch rejtélyeinek 7. évada, február 9-én pedig Winston Graham író mára BAFTA-díjassá vált családtörténetének (egyben a csatorna egyik legnézettebb sorozatának), a Poldarknak az 5. évada. Február 29-én pedig jön a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományosa, a sajtóban Gladbecker-túszdrámaként elhíresült ’80-as évekbeli német bankrablás valós történetét feldolgozó 54 óra!

A történelmi csatornát nézve szintén február 3-tól ismerhetjük meg azokat a titkokat, amelyeket a Múzeumi rejtélyek új évada dolgoz fel, illetve elrajtol a Vallásháborúk: a trónok igazi harca 2. évada is, tele olyan lenyűgöző karakterrel, mint Tudor Mária, I. Erzsébet, I. Mária skót királynő, II. Fülöp vagy IV. Henrik. Ezek mellett a Viasat History február 9-től sugározza a magyarok által is közkedvelt úticél izgalmas múltját, a London: 2000 évnyi történelem című dokumentumsorozatot.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >