Kezdőlap
LAZA MORGÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. február 13.
Esti, zseblámpás nyomozásra hívja a felnőtteket a Szent István Király Múzeum. A kalandos játék során a résztvevők bebarangolhatják a múzeum kiállítótereit, miközben izgalmas fejtörőket kell megoldaniuk. Az előzetes regisztrációt igénylő program február 20-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik, de hol is…?

 

 

Fejtsd meg a címben – LAZA MORGÁS – elrejtett anagrammát, és gyere el a Szent István Király Múzeum új, esti nyomozásának kiindulási helyszínére, amelyet az anagramma rejt magában. Az izgalmas, kódfejtős, zseblámpás nyomozáson 2020. február 20-án, csütörtökön este hat órakor végigjárhatók lesznek a múzeum kiállítóhelyei.

A belépőjegy ára 350 Ft/fő, amely a program előtt a Szent István Király Múzeum alábbi kiállítóhelyein vásárolható meg nyitvatartási időben: Országzászló téri kiállítóhely, Fekete Sas Patikamúzeum (Fő utca 5.), Csók István Képtár (Bartók Béla tér 1.).

A programra a szervezők korlátozott számban tudnak résztvevőket fogadni, ezért fontos, hogy a részvételi szándékot az alábbi elérhetőségek egyikén jelezni kell: Haraszti Zsigmond: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; +36 70 643 7507 Rosta Helga: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; + 36 70 338 6176.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >